Ledenvergadering

Dinsdagavond 19 oktober 2021 zal de algemene ledenvergadering van “Verenigingsgebouw de Eendracht” worden gehouden.
Aanvang van de vergadering is 20.30 uur. Alle leden ontvangen binnenkort een uitnodiging.
Denkt u aan het coronatoegangsbewijs?

De agenda

Coronatoegangsbewijs

Ook voor een bezoek aan Zaal de Eendracht is met ingang van zaterdag 25 september een “Coronatoegangsbewijs” verplicht.
Dit toegangsbewijs kunt u tonen via een app op uw smartphone of door een papieren exemplaar te downloaden en uit te printen op coronacheck.nl
Daarnaast dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Wij hebben de afgelopen dagen een aantal vragen gekregen van andere verenigingen/groepen die gebruik maken van de Eendracht met betrekking tot het te tonen toegangsbewijs.
Deze vragen hebben wij doorgespeeld naar de gemeente met de concrete vraag of de regels ook voor deze verenigingen/groepen gelden. Zodra wij bericht hebben zullen we de verenigingen hierover informeren.

Groeten
Ria & Geert

Kaarten bij Zaal de Eendracht

Maandag 13 september begint de jaarlijkse kaartcompetitie bij “Zaal de Eendracht” aan de Geldereschweg 84 in Meddo.

De volgende kaartavonden zijn in principe vastgesteld op de 2e maandag van de maand. Na zeven avonden wordt de eindstand opgemaakt en op een extra kaartavond in april 2022 zal de prijsuitreiking plaatsvinden.


Het spel dat wordt gespeeld is “twintigen”. Na afloop van iedere avond zijn er een aantal prijsjes voor de beste kaarters van de avond.
U kunt zich inschrijven vanaf 19.15 uur, de aanvang is om 19.30 uur.

Tegenwoordig wordt er minder vaak een kaartje gelegd dan vroeger, maar misschien kent u iemand die ooit wel eens het “twintigen” heeft gespeeld en een duwtje in de rug nodig heeft. Nieuwe kaarters zijn altijd welkom!

Afgelopen seizoen hebben we slechts één avond kunnen kaarten i.v.m. de coronamaatregelen. Dit jaar hopen we het seizoen wel vol te kunnen maken.

Info: Geert ten Dolle & Ria Colstee: 0543-569604/06-19762244